1st day of ramadhan benar- benar menguji kesabaran

assalamulaikum 

amacam posa wehh? tadi berbuka makan lauk apa? ang jgn cakap makan murtabak, nasi ayam, bubur lambuk, bihun sup, kepsi bla bla bla tu bukan makan tu mentekedarah namanya! WAHAHAH jangan amik hati laa bulan ramadhan ni kena banyak bersabar ye dakk? 

captionless !


ni bukan cerita bulan ramadhan ni cerita beberapa hari sebelom ramadhan, aku nak g potong rambut sebab panjang, dia tanya aku nk potong mcm mana dengan dungunya aku ckp POTONG IKUT SUKA HATI JANJI LEY IKAT . perghhh memang dia potong ikut suka hati betoi wehhh TT_____________TT tobat aku ta p da kedai tu ! oke stop takat ni ja cerita ni, 

haaa bulan ramdhan ni kita kena banyak bersabar, contohnya tadi ada geng direct selling datang rumah aku nk promot apa benda tah, aku mmg malas nk layan sebab dorang ni jenis failed BM peringkat spm, 10 kali kau ckp pon dia ta paham.  macam taon lepas , bulan posa gak, siap mintak barang kemas tok aku lagi, MOTIP? nasib aku ada so aku call abah aku (masa tu dia g pasar ramadhan gan mak aku) terus dia blk umah, then dia face to face gan budak teros budak tu blah ! nasib baik ! 


wehh baru aku perasan entry aku ni merepek repek tahap kerepek, tajuk macam ta kena ja gan entry aku, cerita lintang pukang ! ghasak la, belog aku.  WAHAHAHAH harap bersabar yer ! tajuk pon soh bersabar kan, 

p/s hati hati, usus usus dgn DIRECT SELLING !



chowwww

3 comments:

  1. apa ang cita nie?????? aku setuju ngan ayat SYEQAL bahawa ang P...........C aahhahhaha

    ReplyDelete
  2. aku mencik hang gan syeqal berjuta lemon !!!!!!!! HAHAHA

    ReplyDelete
  3. nak komen apa tak tau. hahaha

    ReplyDelete