review AZURA 2012 vs EICA CULLEN


haliuuuuu :D

i'm back bebeh , miss me? ohh jgn ,malu malu. i tau u tindu nak baca belog i kan? ahak hak hak . tgk i typo ! tindu pon tindu laa . hak hak ( i means rindu lettew )

tadi i g tengok wayang dgn mama i , kitorang wat movie marathon . tgk sumpahan kum kum and azura . tp i t nak la review kum kum tuu i nak review AZURA je boleyy? ngada la u ni. hak hak hak eh eh perasan ta kenapa dok i i ni?

i ta nak la compare azura yg abg jamal and kak ogy belakon dgn azura remake ni sb i pon da lupa jalan cerita azura yg dulu tu. i igt sikit sikit ja . tapi mama i dok puji neelofa ni comey . mmg ta di nafikan la comey orangnya. abg asmara i pon apa kurangnya. ohh ya dia RT tweet i ajak dia kawen, ehh abg asmara i gurau ja tp kalau u nak kawen betoi2 pon apa salahnya. jum la kawen kat LONDON mcm dlm filem Azura tu. hak hak hak boley la kita honeymoon terus yer dok?

i malas nak type sinopsis ni karang bukan sinopsis azura tp sinopsis diri i pulak. maklom la i suka puji diri sendiri ni , ahak ahak tp i rasa kalau uols nak prepare bawak tisu macam uols pergi tgk ombak rindu tu i rasa ta payah laa. i ta feeling pon tgk cita ni. ta sedey pon tp lawak tu ada laa, maybe sb masa tu i tgh msg dgn member i si syeqal ngokngek tu kot. i ta boley nak fokus cerita ni, haila kawan time ni kau nak msg aku. tp aku ni baik layan jugak la msg kau tu. ta pa i sanggup ta menangis tgk azura dr tgk member i tu menangis sb i ta reply kakahh !oke sambung balik, i tataw apa funtion afdlin shauki tangkap gambaq dgn dr rozmey. sumpah i tataw apa motip tp i gelak guling guling la tgk pic tu . kakahhh sampai sekarang i gelak ni. kakahh


nah i nak buat azura vs eica

azura :: eh bestnya peluk peluk abg asmara.
zek :: sapa abg asmara? you tell me syg ! i zek okeh ! sudahh i ta nak u lg dah.

zek : sampai hati u buat i mcm ni azura ! T____T

ehh ehh cun nya awek tuu ! i nak ngorat laaa !


jum ikut i syg, jum kita kawen. i kecewa dgn azura. tetiba i jumpa u . i trus suka u !

eeeeeeeiii! sapa u ni? i ta nak laa. i ada abg botak. u kenal sapa abg botak i ??


ehh ehh i malu la u letak pic i . hikhik 


EHH SILAP PULAK BUKAN BOTAK NI ! 


TAPI 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


hai syg ! u ta yah beli cermin da tahu, u tgk kat kepala i pon da nampak muka u. jum syg kawen. ehh zek lu jgn macam2 dgn gua , eica gua punya ! blah lu ! lu tataw gua sapa ! lu jgn sampai gua kerat 18 baru lu tahu erti penyesalan !


zek kecut perut lalu zek lari semula ke PARIS memujuk azura !

zek : syg i silap tinggalkan u syg ! jum kita kawen nak?
azura : erm ermm i malu lah hiks
lalu mereka pon berkahwin ! 


zek :: suka lettew dpt kawen gan i ! hehehe

HAPPY ENDING !

amacam best ta cerita azura? i cerita penat tahu  tak u kata tak best ? isk malas da i nak cerita . menyampah . i merajok dgn uols la. i nak tido la !


okbai 

5 comments:

  1. hahahahaha....giler la..:P...terbaik...100 star ..muahaha

    ReplyDelete
  2. mari la kita tgk movie ni. sapot la skit ! kata 40 jotaaaaa :D

    ReplyDelete
  3. ohhhh.. dah tgok upenyeeeee.. msti best an.... huhuhuu

    ReplyDelete
  4. hahahha jgn saman tuan lawyer !!

    ReplyDelete